LaRue Residence in Austin, Texas

Austin, TX

United States

Interior Paneling on Stairwell using Accoya wood

Interior Paneling on Stairwell using Accoya wood

The LaRue residence is a 1880’s townhouse located in Austin, Texas that was revamped into a modern hillside home. It was specifically designed by and for Jim and Kristi LaRue at LaRue Architects. The 2,000 sq ft townhome features a chic and stylish transformation that is modern yet inviting. Their stairwell includes a special touch of Accoya Barnwood siding, provided by Delta Millworks. It has a custom color and finish called Old Town Gray.

Architect: LaRue Architects 

Photography: Chase Daniel 

Accoya wood manufactured by: Delta Millworks

Applications used in this project:Siding Siding

× Where to buy Map view List view

Go back

WHERE TO BUY ACCOYA

for your next project
Go back

FIND A SUPPLIER

for your next project
Enter your zip code/location:
loading
Geo Location Symbol

Are you looking for a stockist in ?

loading