Accoya gevelbekleding voor zelfstandig wonen project

Lintuvaara

Finland

Onbehandeld Accoya bereikt de gewenste look

Onbehandeld Accoya bereikt de gewenste look

Een Fins bedrijf in zelfstandig wonen in Tukena Oy, bouwt en creëert services voor mensen met leerproblemen en speciale behoeften. Een recent project in Lintuvaara, een district in de stad Espoo, Finland, werd geïnitieerd door een groep ouders van wie de kinderen gebruikmaken van de diensten. Hun idee was om huizen te bouwen voor hun kinderen die nu jongvolwassenen zijn met een verstandelijke beperking, waardoor ze zelfstandig kunnen leven en aan hun behoeften voldoen met een aantal voorzieningen die gedeeld worden met andere jongvolwassenen in dit zelfstandig wonen project.

Het gebouw heet Aurinkolinna, wat zich in het Nederlands vertaalt naar ‘Zon Paleis’. Het omvat 20 appartementen van 30 m2 met 24-uursondersteuning, evenals gedeelde woon- en keukenfaciliteiten. Het hele gebouw is bekleed met Accoya® houten gevelpanelen. Accoya® is toegepast voor dit project vanwege de vele voordelen. De 50-jarige garantie tegen rot en zijn milieuvriendelijke eigenschappen, waaronder niet-toxisch, waren wenselijk, maar de weersbestendigheid en minimale onderhoudskwaliteiten van Accoya® maakten het de ideale keuze.

Het Accoya® hout werd onbehandeld gelaten. De natuurlijke grijze verkleuring van Accoya® hout door de jaren heen was een bewuste keuze van de architecten.

Toepassingen gebruikt in dit project:Houten gevelbekleding Houten gevelbekleding

Project Statistieken

Project Statistieken

 

Architect: Architecture and Design Office Talli

 

Leverancier: Novenberg

 

Opgeleverd: 2019

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website