Accoya-hout toegepast voor vloeren Cormac’s Kapel in Ierland

Rock of Cashel

Ireland

Prachtig effect

Prachtig effect

Als onderdeel van de instandhouding van de openbare ruimten in de Cormac-kapel, op de Rock of Cashel in Ierland, heeft Abbey Woods Accoya® hout voor de vloeren geleverd. De kerk werd ingewijd in 1134 en heeft een aantal romaanse kenmerken, waaronder gebogen deuropeningen, en decoratieve motieven zoals chevrons, pellets en rozetten, waardoor het een populair historisch monument is in County Tipperary.

Bij het selecteren van het materiaal voor de nieuwe vloer van de kapel was het van groot belang om rekening te houden met het hoge aantal bezoekers dat de locatie consequent bezoekt; daarom was het kiezen van een sterk en duurzaam materiaal van cruciaal belang.

Accoya® werd gespecificeerd voor de vloer omdat er hoogwaardig hout nodig was om ervoor te zorgen dat het niet vervormd, krimpt of zwelt. Voor dit project werd 82 m² aan Accoya®-terrasplanken van 145 mm x 28 mm voorzien van het B-Fix clipsysteem. Het Accoya®  werd afgewerkt met Osmo Basalt Grey Woodstain, om het hout een sterke en duurzame afwerking te geven, terwijl de semi-transparante matte afwerking de houtnerf en textuur prachtig zichtbaar maakt.

De vloerdelen geven een prachtig effect aan de oude kapel.

 

 

IMPACT

“De klant is erg tevreden met het prachtige eindresultaat. Accoya® was de juiste keuze voor het project vanwege zijn duurzaamheid, stabiele eigenschappen en uitstekende milieuprestaties. Met de ruim 50 jaar garantie bovengronds van Accoya®, biedt het ook een langetermijnoplossing zeker met de hoeveelheid bezoekers die de kapel aandoen.”

Phil Roche – Managing Director of Abbey Woods

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website