Verkregen

Keurmerken

Naast de verschillende uitgevoerde milieu-impact studies zoeken we alleen aansluiting bij de meest gerespecteerde eco-labels en worden we erkend en onderscheiden als duurzaam product en bedrijf door vele instanties in de duurzaam bouwen industrie.

Cradle to Cradle® certificering

Accoya-hout is een van de weinige bouwproducten die de Cradle to Cradle® -certificering heeft behaald op het ongrijpbare Gold-niveau.

Forest Stewardship Council® (FSC®)

Van de verschillende beschikbare regelingen voor duurzame bosbouw worden de Forest Stewardship Councils® (FSC®) beschouwd als de toonaangevende en meest uitgebreide certificeringsprogramma’s die beschikbaar zijn.

LEED

LEED (afkomstig uit de VS, wereldwijd toegepast) is een van de meest gebruikte en erkende bouwcertificeringen.

BREEAM

Van de vele certificatieschema’s voor groene gebouwen die wereldwijd beschikbaar zijn is BREEAM voornamelijk gebruikt in Europa.

Green Star-certificering

Green Star-certificering is een formeel proces dat wordt toegekend door de Green Building Council Australia. De Green Star-gecertificeerde beoordeling geeft onafhankelijke verificatie dat Accoya een duurzaam bouwmateriaal is.

Declare

Accoya heeft het Declare-label ontvangen van het International Living Future Institute, dat de veelgeprezen en meest rigoureuze op prestaties gebaseerde standaard voor groene gebouwen beheert.

Nordic Ecolabel

De uitstekende groene referenties van Accoya zijn officieel erkend door de Scandinavische landen in Europa met de toekenning van het Svanen Ecolabel. Het label, bekend om zijn nauwkeurigheid en transparantie, is het internationaal erkende ecolabel voor Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland en Finland.

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website