Mensen & veiligheid

Mensen zullen altijd een prioriteit zijn

“Think safe, Act Safe” is onze mantra. Met gezondheid en veiligheid diep verankerd in onze cultuur en certificeringsprogramma’s die onze toeleveringsketen regelen, kunnen klanten er zeker van zijn dat Accoya hout op een veilige en ethische manier wordt geproduceerd.

Mensen en partners

Think safe, Act Safe

Het bevorderen van een cultuur van robuuste gezondheid en veiligheid is een belangrijke prioriteit bij al onze activiteiten. Gezondheid en veiligheid is de verantwoordelijkheid van elke werknemer bij Accsys, en onze aanpak is gebaseerd op voortdurende verbetering.

Approved Manufacturers Programme

Ons Approved Manufacturers Programme ondersteunt productiepartners met training en best practices in de productie en het gebruik van Accoya hout, om eindgebruikers producten van hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Het programma helpt onze partners ook de milieuvoordelen te begrijpen van de materialen die zij verkopen.

Door RIBA goedgekeurde continue beroepsontwikkeling

Accoya hout maakt deel uit van het netwerk van aanbieders van continue beroepsontwikkeling, dat een reeks gratis seminars aanbiedt over onderwerpen uit de sector zoals geacetyleerd hout en gevelbekleding.

Een niet-giftig product

Een niet-giftig product

Verlengt veilig de levensduur van hout.

Accoya hout wordt veredeld met behulp van ons gepatenteerd acetylatieproces. Het eindresultaat is een niet-toxisch product met een aanzienlijk langere levensduur. Het feit dat we de Platinastatus in de categorie Materiaalgezondheid van de Cradle to Cradle®-certificering hebben, het hoogst scorende niveau, toont aan dat Accoya geen gevaar vormt voor het milieu of de menselijke gezondheid.

Mensen in de toeleveringsketen

In de hele toeleveringsketen van Accoya zijn partners door FSC® gecertificeerd om de hoge normen te handhaven die onze werknemers en gemeenschappen beschermen.

Bosarbeiders en gemeenschappen in de buurt van de toeleveringsketen worden beschermd door een gereguleerd systeem dat hun sociaal en economisch welzijn in stand houdt. Elk jaar evalueren en actualiseren wij het beleid en de codes waar nodig, en in veel gevallen worden strengere normen dan vereist toegepast.

Onze inzet voor het welzijn van de mens heeft ertoe bijgedragen dat Accoya de “gold” standaard voor sociale rechtvaardigheid vanCradle to Cradle® heeft behaald.

Samenleving en gemeenschap

Samenleving en gemeenschap

Onze inzet voor duurzaamheid komt ten goede aan een breed scala van belanghebbenden. Er zijn gemeenschappen die afhankelijk zijn van bossen, dus is het belangrijk dat die bestaansmiddelen worden beschermd door FSC®-normen. En gemeenschappen die onze collega’s na aan het hart liggen, profiteren van vrijwilligersprogramma’s en liefdadigheidspartnerschappen, waaronder Mind, Trees for All en Coalition for Rainforest Nations.

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website