Accoya®

Een nieuwe manier van denken over hout

Accoya gemodificeerd hout is uitgegroeid tot de norm voor de houtindustrie als het gaat om prestaties en duurzaamheid. Geen enkel ander hout biedt dezelfde combinatie van duurzaamheid en stabiliteit. Duurzaam geproduceerd en met een lage CO2-voetafdruk, draagt Accoya actief bij aan een circulaire, biobased economie.

www.matthewglloyd.co.uk

Ramen en deuren

Van ramen, deuren, erkers, tot prachtige voordeuren en vouwwanden

Ramen en deuren

Lees verder

Gevelbekleding

Duurzame houten gevels met een scala aan afwerkingen en coatings

Gevel bekleding

Lees verder

Terrassen

Veelzijdige houten dekdelen voor tuin, terrassen, jachthavens, zwembaden of in het landschap

Terrassen

Lees verder

Inspiratie

Inspirerend design voor architecten, constructies, kunst, tuin en nog veel meer mogelijkheden.

Inspiratie

Lees verder

Ontworpen

voor een leven lang

Accoya gemodificeerd hout is een hoogwaardig product dat zijn kwaliteit elke dag bewijst in allerlei omstandigheden over de hele wereld.

Veel tests zijn gedurende vele jaren onder realistische omstandigheden uitgevoerd, waardoor u garanties krijgt tot 50 jaar.

50 jaar garantie

Een garantie van 50 jaar boven de grond is een bewijs van het feit dat u vele decennia lang kunt genieten van uw Accoya-hout.

25 jaar garantie

Een garantie van 25 jaar lang: in grond- of zoetwatercontact geeft u het vertrouwen dat uw Accoya hout tientallen jaren meegaat.

 

 

Garanties
Prestatie

Wat maakt Accoya uniek

Prestatie

waar elk project op kan vertrouwen

Accoya biedt ongekende betrouwbaarheid voor hout; het is uitvoerig getest op slijtvastheid, dimensiestabiliteit, bestendigheid van de laklaag en is duurzaam en stabiel, Accoya blinkt uit in elk klimaat.

Lees meer
Houten Afwerking

Houten Afwerking

met de ultieme consistentie en kwaliteit

De afwerking is de reden waarom architecten en fabrikanten graag met Accoya gemodificeerd hout werken. Coatings zien er schitterend uit en gaan langer mee.

Het biedt enorme ontwerpvrijheid, met de mogelijkheid om een veelvoud aan textuurafwerkingen te hebben, zoals geschaafd, gebrand en geborsteld, plus op maat gemaakte afwerkingsopties voor ultieme creatieve vrijheid.

Lees meer
Duurzaamheid

Duurzaamheid

een echte duurzame keuze

Accoya is de echt duurzame keuze die u helpt een verschil te maken voor de uitdagingen waarmee de wereld wordt geconfronteerd. Van bron tot productie en tot het einde van de levensduur. Duurzaam in alles!

Geaccrediteerd door de FSC® en Cradle to Cradle (C2C) Gold-gecertificeerd ™, het is het enige bouwmateriaal ter wereld dat de C2C Platinum-certificering ™ voor Material Health behaalt. Met een lage CO2-voetafdruk kunt u door voor duurzaam hout Accoya te kiezen, helpen de CO2-uitstoot te bestrijden voor een gezondere wereld.

Het is niet giftig en zonder risico op uitloging van synthetische verbindingen of chemicaliën, waardoor het veilig en gezond is voor zowel mensen, huisdieren als de aarde waarop wij leven.

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen