Terminal verlichtingen

Edmonton

Canada

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Amerikaanse vertrekhal op Edmonton International Airport hebben de ontwerpers van Stantec de cultuur en het gevoel van de regio Alberta in hun ontwerp meegenomen, met koperkleuren en natuurlijke materialen die het omringende prairielandschap oproepen.

Voor het foodcourt van de terminal in de trans-border concourse, helpen lichtmasten van buitenaf de natuurlijke designelementen omhoog te trekken naar het dubbelhoge plafond, terwijl ze het straatgevoel van de winkels aanvullen. De vorstelijke lampen uit de Sine-serie, die zijn vervaardigd door Structura, bestaan uit een vierkante, taps toelopende paal van Accoya-hout met een aluminium voet; de kleur van de voet en de houtbeits passen bij het prairie-achtige palet van de terminal.

De lichtmasten worden meestal buiten geïnstalleerd, waar de grote dimensiestabiliteit en duurzaamheid van Accoya hout ervoor zorgen dat de armaturen hun natuurlijke schoonheid in de loop der tijd behouden.

Volgens Dan Kohnen, directeur van Structura, draagt de kwaliteit van het hout ook bij aan een ongerepte, meubelachtige esthetiek voor de toepassing op luchthavens.

Toepassingen gebruikt in dit project:Inspiratie Inspiratie

Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website