Accoya gevel voor restaurant FortVier

Arnhem

Nederland

Een juweel in de Schuytgraaf

Een juweel in de Schuytgraaf

Het 600 meter grote horecapaviljoen FortVier, ontworpen door H²A Architectuur en Stedenbouw, heeft een grotendeels open en vrije plattegrond, maar kan door middel van vouwwanden ook worden ingedeeld als café, restaurant en feestzaal. Voor de buitengevelbeplating, het logo en het dak is gekozen voor duurzaam Accoya hout.

Grote ramen zorgen voor een royale hoeveelheid licht in het interieur. Het oversized dak van het paviljoen is licht gedraaid ten opzichte van de onderbouw, waardoor op een aantal plaatsen ruime overdekte buitenruimtes ontstaan. Uitsparingen in het dak accentueren deze terrassen, die geleidelijk aflopen naar de waterspiegel aan de oever.

Toepassingen gebruikt in dit project:Houten gevelbekleding Houten gevelbekleding

FortVier, ook bekend als een Romeins kasteel

FortVier, ook bekend als een Romeins kasteel

FrontVier is gevestigd in Schuytgraaf. Dit is de voormalige noordgrens van het Romeinse Rijk met vele forten en een kasteel. In de loop van de honderden jaren ontstonden er dorpen en steden rond het kasteel, waaronder Arnhem.

De naam FortVier vertaalt zich in het Engels naar ‘Fort Four’ en is een verwijzing naar de geschiedenis van vier vrienden die op zoek waren naar een leuke plek om samen te genieten, en op die manier is FortVier ontstaan.

De lokale bevolking houdt erg van goed en lekker eten. In het bijzonder verse producten van de lokale boer, met liefde bereid door de beste chefs. Het leven vieren, gewoon om welke reden dan ook; omdat het een dinsdag, 16.00 uur of dierendag is. Je kunt het leven altijd vieren!

IMPACT

We hebben bewust voor Accoya gekozen omdat dit het ultieme duurzame product is met een natuurlijke uitstraling. We zijn tot nu toe zeer tevreden over het product.

 

Vivian Trienen, directeur Stichting FortVier College

× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website