Familie Gasthuis

Portsea, VIC

Australië

5 split-level gastenverblijf

5 split-level gastenverblijf

Deze opvallende woning werd ontworpen om de uitgebreide familie van de huiseigenaar te huisvesten. Door de indeling van het bestaande huis, met inbegrip van het zwembad, de tennisbaan en de oprit, had het gastenverblijf een relatief klein perceel om mee te werken. Desondanks heeft Mitsuori Architects een slim ontwerp gemaakt voor de accommodatie, verdeeld over 5 split levels, om aan de vraag naar 3 slaapkamers, 2 badkamers en woonruimte te voldoen.

Gebouwd als één rechthoekige vorm en bekleed met verweerde Accoya gevelbekleding, maakt deze woning een statement, terwijl gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen.

De deurkozijnen, raamkozijnen en op maat gemaakte geautomatiseerde jaloezieën zijn ook gemaakt van Accoya-hout. Nog zo’n goed ontworpen element dat het licht in het huis laat stromen en indien nodig schaduw biedt tegen de Australische zon. En niet te vergeten, het helpt de ramen zelf te beschermen terwijl er getennist wordt.

Op de bovenste verdieping heeft het gastenverblijf zelfs een dakterras, compleet met houten vlonders. Hier en bij de ingang van het huis, evenals de externe leuningen en de op maat gemaakte 8 meter brede garagedeur, is Accoya-hout gebruikt.

Aannemer: Malford Constructions
Fotograaf: Michael Kai Fotografie

× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website