Accoya buitengevel op de onderwijscampus in Wenen

Vienna

Oostenrijk

Duurzame architectuur was het bestek van het federale schoolcentrum van Seestadt Aspern in het oosten van Wenen. Het 13.800 m2 grote gebouw werd in de zomer van 2017 voltooid en biedt plaats aan 1.100 leerlingen.

Het onderhoudsarme hout is zeer duurzaam en garandeert een lange levensduur. Het zijn deze hoge prestaties die leidden tot de specificatie van Accoya voor zowel de buitengevel als de binnenbanken.

De Accoya houten bank, gespecificeerd door fasch & fuchs.architekten, is duurzaam, ongecoat hout. De bank is te zien in de onderwijscampus in Wenen, Oostenrijk, die een esthetisch aangename onderwijsfaciliteit biedt aan meer dan 1.000 studenten.

In het oosten van Wenen is Seestadt Aspern niet alleen het grootste stadsontwikkelingsproject van de stad, maar ook een van de grootste in Europa. Tegen 2028 zal op de plaats waar vroeger het vliegveld van Aspern lag, een nieuwe wijk worden gebouwd die plaats zal bieden aan 22.000 mensen. De basis voor hun toekomstige onderwijs werd al in de zomer van 2017 gelegd, sindsdien is het Federale Schoolcentrum voltooid. Tussen het Hannah Arendt Park en het Maria Trapp Plein biedt de nieuwe onderwijscampus plaats aan 1.100 leerlingen. Het verantwoordelijke planningsbureau fasch & fuchs.architekten uit Wenen hechtte er veel waarde aan dat het 13.800 m2 grote gebouw een duurzame architectuur aanhoudt en een innovatief concept heeft.

Toepassingen gebruikt in dit project:Houten gevelbekleding Houten gevelbekleding

Ongeveer 100m3 Accoya hout is gebruikt voor de bekleding van de 2.800m2 buitengevel van het Bundesreal gymnasium. Daarnaast zijn ook de drielaagse panelen van de buitendeuren en de banken in het interieur van het gebouw gemaakt van Accoya.

Accoya is een uitzonderlijk duurzaam en mooi massief hout, dat voldoet aan de hoogste normen, zoals DIN EN 350-2, duurzaamheidsklasse 1. Het is gespecificeerd als onderdeel van een streven naar duurzame architectuur en weerspiegelt de idealen van de onderwijscampus van Seestadt Aspern.

Accoya Wood Façade, gespecificeerd door fasch & fuchs.architekten, is een duurzame, ongecoate houten gevel. Het bekleedt de voorgevel van de onderwijscampus in Wenen, Oostenrijk, die een esthetisch aangename onderwijsvoorziening biedt aan meer dan 1.000 studenten.

Voor het 2.800 m2 grote geveloppervlak van de onderwijscampus kozen de planners voor ongeveer 100m3 Accoya hout.

Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website