Accoya verlicht privéwoning

Nederland

Tuinlampen

Tuinlampen

De huiseigenaren van deze prachtige, energieneutrale particuliere woning gaven weer dat met duurzame en stabiele producten een eenvoudig maar mooi product rondom en in de woning verwerkt kan worden. Met oog voor mens en natuur, wat voor de huiseigenaren een belangrijk uitgangspunt was, werd het ontwerp volledig aangepast en uitgewerkt naar de wensen van de bewoners.

De privéwoning kreeg een milieu vriendelijke als groene uitstraling, met maximale vloer-, muur- en dak- isolatie, driedubbel glas, grondwarmtepomp, sedum en meer dan 100 zonnepanelen geïnstalleerd.

Vanwege de duurzaamheid en stabiliteit van Accoya en het feit dat het overal voor gebruikt kan worden, was het verzoek om Accoya houten buitenverlichting, als toevoeging aan het huis, geen toeval. De huiseigenaren waren overtuigd en kozen voor fabrikant Timberlab, die stijlvolle Accoya buitenverlichting aanraadde.

Met een garantie van 50 jaar bovengronds en 25 jaar in de grond, uitstekende dimensionale stabiliteit, een houtsoort dat hoog presteert op het gebied van duurzaamheid, kunnen de huiseigenaren er zeker van zijn dat de tuinverlichting jarenlang dimensionaal stabiel zal blijven en niet zal uitzetten, krimpen of kromtrekken. Timberlab heeft Accoya dan ook gespecificeerd als duurzaam materiaal voor zowel binnen- als buitengebruik.

Accoya werd echter niet alleen gebruikt voor de buitenverlichting, maar ook voor de wand en het plafond van het overdekte zwembad, de buitendeuren en de elektrische oplaadstations om aan te sluiten bij het totaalbeeld van de producten.

Toepassingen gebruikt in dit project:Inspiratie Inspiratie

Projectstatistieken

Projectstatistieken

 

Aannemer / architect: Bouwbedrijf van Middendorp uit Wekerom

Opdrachtgever: Particulier

Fotograaf: Wilco van Dijen Fotografie

 

Gebruikte Accoya materialen:

  • Geschaafd en gelamineerd 140x140x4.400mm Timberlab type STRATO en EYE
  • Geschaafd en gelamineerd 70x120x1.400mm Timberlab type PUNTO

Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website