Frank Brothers gitaar

Toronto

Canada

Accoya werd geselecteerd vanwege zijn stabiliteit en sterkte-eigenschappen met uitstekende resultaten.

Accoya werd geselecteerd vanwege zijn stabiliteit en sterkte-eigenschappen met uitstekende resultaten.

Afgezien van de klassieke Accoya-toepassingen van ramen, deuren, vloeren en bekleding is een bewijs van de veelzijdigheid van Accoya-hout. Spannende projecten in minder gebruikelijke toepassingen. Een Accoya gitaar, recent gebouwd door Frank Brothers Guitars uit Toronto.

 

Frank Brothers Guitars hield van het idee om te experimenteren met een houtsoort dat niet typisch is in de gitaarwereld. Accoya werd geselecteerd vanwege zijn stabiliteit en sterkte-eigenschappen met uitstekende resultaten. Accoya werkt ook goed op CNC, schuurt gemakkelijk en heeft een mooie afwerking. Allemaal goede eigenschappen waardoor Frank Brothers Accoya weer wilt gebruiken.

 

Accoya® werd gebruikt voor alle houten elementen van de gitaar met uitzondering van de toets en kopvlak. Een specifieke lak speciaal voor gitaren werd aangebracht. De bovenkant is glanzend metallic groen en de nek, achterkant en zijkanten zijn afgezwakt in vintage walnoot met een satijnen toplaag.

 

Het klinkt ook nog eens geweldig! De gitaar heeft grote helderheid en maakt perfecte tonen. Al met al heeft Accoya®hout een muzikale kwaliteit die uniek maar meeslepend is!

 

Accoya is een geweldig alternatief voor minder duurzaam tropisch hardhout, dus een optie in muziekinstrumenten. Dit kan alleen maar een goede zaak zijn voor de toekomstige duurzaamheid van de muziekindustrie.

 

Accoya werd geleverd door Upper Canada Forest Products

 

Toepassingen gebruikt in dit project:Inspiratie Inspiratie

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website