Accoya houten gevelbekleding in Aspen

Volg Matt Risinger terwijl hij een aantal prachtige Accoya houten gevelbekleding projecten van Delta Millworks in Aspen, Colorado bezoekt (in het Engels).

04.11.2021

Accoya gevelbekleding projecten in Aspen, Colorado

Bekijk de video hierboven en ontdek een aantal prachtige Accoya houtprojecten in Aspen, Colorado, die gefabriceerd zijn door ons Accoya erkende fabrikant Delta Millworks.

Matt Risinger, presentator van The Build Show, geeft een rondleiding langs een aantal fantastische afgeronde projecten, waaronder de Accoya gevelbekleding voor de Starwood brandweerkazerne en de Kiva Residence.

Risinger bezoekt ook enkele projecten die nog in uitvoering zijn en geeft u een kijkje in het bouwproces. Accoya is gekozen vanwege de garantie en het vermogen om goed te presteren in het steeds veranderende klimaat van Colorado. Elk project demonstreert verschillende manieren om Accoya hout voor gevelbekleding af te werken. Risinger neemt u mee op een reis die u zeker inspiratie en ideeën zal geven voor uw volgende bouwproject.

  • Kiva Residence | Aspen, CO (Video – 1:16)

Het Accoya hout dat in de Kiva Residence is gebruikt, is afgewerkt met een shou-sugi-ban verkoolde afwerking. Delta Millworks bestempelt deze afwerking ook wel als Accoya Gator vanwege de unieke subtiele reptielachtige afwerking van het oppervlak. Deze gebrande afwerking zorgt voor een dikke laag houtskool op het oppervlak van de plank, die dient als een natuurlijke barrière tegen de zon.

Constructeur: Koru Ltd. 

Architect: Zone 4 Architects

 

  • Hotel Jerome | Aspen, CO (Video – 3:58)

Midden in het centrum van Aspen ligt dit historische gebouw. Hotel Jerome is een van de grote hotels in het Amerikaanse Westen, opgenomen in het National Register of Historic Places (1889). Dit project omvatte een ambitieuze renovatie om een eerbetoon te brengen aan deze historische erfenis.

Architect: Rowland Broughton

 

  • Starwood Brandweerkazerne | Starwood, CO (Video – 6:30)

Voor deze landelijke brandweerkazerne in Colorado werd gebeitste Accoya gevelbekleding gekozen vanwege de waterbestendigheid en het vermogen om de kleur en textuur in de loop der jaren te behouden. Dit project is 3 jaar geleden voltooid en nog steeds is de Accoya gevelbekleding zeer stabiel en betrouwbaar in deze extreme buitenomgeving.

Constructeur: GF Woods Construction

Architect: Charles Cunniffe Architects

 

  • Historisch blokhutgebouw uit 1940 – Aanbouw | Aspen, CO (Video – 15:38)

Dit historische gebouw wordt uitgebreid met een aanbouw. De klant koos Accoya hout voor de gevelbekleding vanwege de garantie en het vermogen om de strenge weersomstandigheden in Colorado te weerstaan. De tint en textuur van het hout voldeed ook aan hun visie voor een moderne maar passende stijl naast dit historische blokhutgebouw. De klant gebruikte een op maat gemaakte gekleurde 3-laags systeemafwerking van Delta Millworks.

Constructeur: Okeanos Construction

Architect: Charles Cunniffe Architects (Ashley Satterfield)

 

  • Woonhuis | Aspen, CO  (Video – 25:20)

Voor de gevelbekleding van dit moderne woonhuis wordt gebruik gemaakt van ongecoat Accoya hout met messing en groef panelen. Voorafgaand aan de bouw werd dit Accoya hout ongeveer 6-12 maanden op het dak van het Delta Millwork’s gebouw gestapeld om te vergrijzen in de zon. Ga voor meer informatie over het bouwproces van dit project naar minuut 26:17 in de video hierboven.

Constructeur: Hansen Construction 

Architect: Zone 4 Architects

 

 

× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website