Accoya gekozen voor franse ramen en deuren in een landelijke villa in bath

03.05.2020

Ontwerper en producent Bath Bespoke koos voor Accoya voor de openslaande ramen en deuren in Franse stijl van dit prachtige landhuis aan de rand van Bath.

Alle ramen en deuren zijn volledig op maat gemaakt en vervaardigd volgens traditionele methoden door het team van Bath Bespoke. Het bedrijf werkt nauw samen met haar cliënten en met geselecteerde architecten. Bath Bespoke combineert een mengeling van stijlen – slanke, eigentijdse elementen in combinatie met lijstwerk in een oude stijl – ter aanvulling van de toegepaste stenen in het hele pand.

Accoya werd gekozen als het ideale hout voor dit project vanwege de naadloze kwaliteitsafwerking en vanwege zijn eigenschap dat het nauwelijks krimpt of zwelt bij veranderende weersomstandigheden in de verschillende seizoenen. Dit houdt in dat Accoya deuren en vensters het hele jaar door moeiteloos zijn te openen en te sluiten.

Wanneer we met creatief directeur Tom Jones Marguez praten over hun keuze voor het toepassen van Accoya voor dit project, zegt hij:

De hoge kwaliteit en het vertrouwen in het eindresultaat vormen de basis van ons succes. De stabiliteit en de duurzaamheid van Accoya stellen ons daar, meer dan welke andere houtsoort, toe in staat.”

× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website