Specificatie

Deze pagina is ontworpen om architecten en bestekschrijvers te helpen bij de selectie en specificatie van Accoya gevelbekleding, zonwering, luiken, ramen, deuren, kanaalbekleding en houten terrassen. Het gebruik ervan garandeert dat elke Accoya-toepassing voldoet aan de industriële prestatienormen, minimaal onderhoud vereist en een duurzaamheidsniveau biedt dat in overeenstemming is met de typische verwachtingen voor de levensduur van gebouwen.

Algemene uitgangspunten voor specificaties

De principes voor het specificeren van producten gemaakt van Accoya hout zijn dezelfde als voor andere houtproducten, behalve dat de levensduurverwachtingen voor Accoya hout over het algemeen hoger zijn dan voor andere houtsoorten en er een grotere flexibiliteit in het ontwerp is met betrekking tot de stabiliteit van hout.

 

Waar kunt u Accoya houtproducten vinden?

Accoya hout wordt geproduceerd in ruw gezaagde planken van verschillende afmetingen. Deze planken worden vervolgens geleverd aan distributeurs en aan de fabrikanten die er producten van maken zoals gevelbekleding, terrassen en schrijnwerk. Zoek een leverancier.

Vraag een staal aan

Wij hebben een aantal verschillende soorten Accoya stalen beschikbaar.

Klik op de knop hieronder en selecteer het gewenste type uit de vervolgkeuzelijst.

Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website