Home Veelgestelde vragen Of was u misschien hiernaar op zoek? Welke voordelen heeft geacetyleerd Accoya hout ten opzichte van ongemodificeerd hout?

Welke voordelen heeft geacetyleerd Accoya hout ten opzichte van ongemodificeerd hout?

Vrijwel alle houtverduurzamingsbehandelingen werken tegenwoordig door de celwanden van het hout met giftige chemicaliën (zoals arseen, oliën, ammoniak of metaalverbindingen) te impregneren.  Dit werkt om de leegtes in het hout op te vullen, maar dit verandert niets aan de onderliggende chemie. De toxiciteit van dergelijke producten heeft ook negatieve gevolgen voor het milieu, zowel tijdens de levensduur van het hout als bij de verwijdering ervan.

Als alternatief verandert Accoya de structuur van het hout tot in de kern, waardoor een onherbergzame omgeving wordt gecreëerd en ongewenste organismen, zoals bacteriën, virussen en schimmels, worden bestreden. De belangrijkste alternatieve niet-giftige conserveringsbehandeling voor de acetylering van Accoya is “thermische modificatie”, een proces dat werkt door de eetbare componenten van het hout af te breken. Het proces verkleurt en verzwakt het hout echter, waardoor het ongeschikt is voor veel toepassingen.

× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website