Home Veelgestelde vragen Productieproces Hoe waarborgt Accsys de kwaliteit van Accoya-hout?

Hoe waarborgt Accsys de kwaliteit van Accoya-hout?

Een van onze bedrijfswaarden is dat we toegewijd zijn aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid – en dat is geïntegreerd in alles wat we doen; van onze FSC chain of custody certificering, KOMO, Cradle to Cradle Gold en andere accreditaties.

”Kwaliteit” heeft zowel met onze processen als met ons product te maken, maar natuurlijk is het een topprioriteit om ervoor te zorgen dat onze klanten blij zijn met Accoya. Wij inspecteren en meten elke batch hout om te testen en te controleren of het aan onze hoge normen voldoet met behulp van een combinatie van specialistische technologie, specialistische kennis en doordachte processen.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn echt de belangrijkste kenmerken van Accoya – zij zijn wat ons onderscheidt op de markt, en wat mensen ertoe aanzet om ons product te verkiezen boven andere materialen. Door te kiezen voor duurzaamheid zonder afbreuk te doen aan de prestaties is dit een zeer aantrekkelijke optie in plaats van andere houtsoorten, kunststoffen en metalen.

We zijn trots op wat we hier doen, en we willen ervoor zorgen dat onze klanten weten dat ze de juiste keuze hebben gemaakt.

× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website