Nationaal Historisch Museum Sagamore Hill ondergaat een 3 jarige renovatie

Long Island, New York

United States of America

Zomer Witte Huis

Zomer Witte Huis

De thuisbasis van de 26e president van de Verenigde Staten, Theodore Roosevelt, het Nationaal Historische Sagamore Hill  ondergaat een 3 jarige renovatie van $ 7,2 miljoen, inclusief upgrades van de mechanische en elektrische systemen en verlichting, evenals restauratie van historische ramen, deuren, gevelbekleding en veranda’s volgens de normen voor historisch behoud.

Vaak aangeduid als het ‘Zomer Witte Huis’, waar president Roosevelt tijdens zijn presidentschap VIP’s uit de VS en de wereld zou ontvangen, heeft het huis in Queen Anne-stijl in de loop der jaren een lappendeken van renovatieprojecten ondergaan. De huidige rehabilitatie is erop gericht om in de toekomst kleinschaligere werkzaamheden op locatie te voorkomen.

Ter vervanging van de indrukwekkende veranda koos de National Park Service (NPS) Accoya-hout, een Cradle to Cradle-gecertificeerd materiaal dat duurzaam en stabiel is en 50 jaar garantie geeft tegen rot bij gebruik buitenshuis. Bovendien krimpt of zwelt Accoya niet, waardoor het een ideaal materiaal is voor tal van buitentoepassingen.

Opdrachtgever: U.S. National Park Service

Opgeleverd: Juni 2015

Toepassingen gebruikt in dit project:Inspiratie Inspiratie

IMPACT

Bij de zorg voor zo’n belangrijk bezit moesten we ervoor zorgen dat we milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit gebruikten die weinig effect hebben op het milieu. Bovendien wilden we, gezien de negatieve impact die renovatiewerken hebben op de bezoekerservaring, een product gebruiken waarmee we het onderhoud zouden kunnen verminderen.”

 

Susan Sarna, museumconservator van de NPS

× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website