Accoya gevelbekleding gebruikt voor de renovatie van de Podium parkeergarage

Bath,

Engeland

Miko Engineering heeft nauw samengewerkt met architecten, constructie-ingenieurs, aannemers en de klant om twee stijlvolle entreestructuren te fabriceren en te installeren voor de onlangs gerenoveerde Podium Parkeergarage in Bath. Ze besloten Accoya gevelbekleding te gebruiken voor de renovatie, omdat er geen concessies hoeven te worden gedaan aan prestaties en stabiliteit voor een prachtige esthetiek, om nog maar te zwijgen van het feit dat het een volledig duurzaam materiaal is.

Miko werkte samen met Potter Church en Holmes Architects om twee entreestructuren voor de renovatie te ontwikkelen. Met behulp van architectonische tekeningen hebben de aannemer en klant oplossingen ontwikkeld voor beide structuren.

Toepassingen gebruikt in dit project:Houten gevelbekleding Houten gevelbekleding

De grotere van de twee structuren is vervaardigd van kolommen en balken, en al het staalwerk is verzinkt door Metaltreat Galvanizers en vervolgens gepoedercoat door Elite Powder Coatings Ltd. Accoya houten gevelbekleding, gekleurd in een Iroko kleur, geeft een natuurlijke uitstraling en maakt de ingang bijzonder opvallend. De Accoya gevelbekleding wordt ondersteund door het geïnstalleerde staalwerk.

Het Accoya hout vormt een prachtige achtergrond voor de dubbele automatische deuren, geleverd door Miko en geïnstalleerd door Alunag. De voorkant van de structuur bevat een luifel met 17,5 mm gehard en gelaagd glas, geleverd door Peterlee Glass.

De kleinere structuur, die langs de hoofdweg naar Bath loopt, maakt opnieuw gebruik van universele stalen kolommen en balken. Het complete dak is bekleed met 17,5 mm gehard en gelaagd glas, bevestigd met zeewaterbestendig roestvrij staal, met op maat gemaakte aluminium dakgoten die zijn gepoedercoat om bijpassend te zijn. Aan de zijkant en achterkant van de structuur zijn glazen panelen geplaatst, geleverd en geïnstalleerd door Alunag. Miko heeft ook enkele op maat gemaakte architectonische vullingen vervaardigd om overeen te komen met het oorspronkelijke ontwerp van de architect.

Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website