Openlucht Velodrome

Apeldoorn

Nederland

Accoya gekozen voor openlucht velodrome

Accoya gekozen voor openlucht velodrome

Ontworpen door Sander Douma Architecten, werd Accoya geselecteerd als het ideale materiaal voor de aanleg van een 200 meter lang fietspad in de open lucht in Nederland. Accoya werd gespecificeerd als het meest efficiënte materiaal voor zowel interne als externe applicaties.

Accoya werd gekozen vanwege het unieke modificatieproces. Door het gebruik van Accoya heeft de wielerbaan minder naden dan een standaard velodroom, wat betekent dat fietsers minder weerstand ondervinden en minder snelheid verliezen.

Meer dan 40 kilometer onbehandeld Accoya is met de hand aangebracht, waarbij gebruik is gemaakt van 6 cm brede balken die geprefabriceerd waren. Vervolgens werd een vloeibare rubber coating aangebracht die de gewenste waterdichte verbinding van de uiteindelijke constructie vormde.

Er werd besloten dat het fietspad in eerste instantie een buitenstructuur zou zijn, maar er zijn plannen om in de toekomst een overkapping te bouwen en daarom hebben de architecten zorgvuldig materialen gebruikt die geschikt zijn voor beide omgevingen.

Toepassingen gebruikt in dit project:Terrassen Terrassen

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website