Nieuwe look Guinness Open Gate Brouwerij

Maryland

United States of America

Award winnaar

Award winnaar

Een award winnend project voor uitstekende toepassingen in vastgoed. (Winnende criteria waren:  een gevoel van plaats en kwaliteit; Duurzaamheid; Visionair en emulatie) De prijs werd uitgereikt aan de Guinness Open Gate Brewery tijdens de Urban Land Institute Baltimore Wavemaker awards 2019. Bekijk de video van de winnaars hier.

reSAWN Timber heeft de gevelbekleding geleverd voor de Guinness Open Gate Brewery en het Barrel House, in Relay, Maryland. De eerste Guinness-brouwerij in de Verenigde Staten sinds 1954 is bekleed met reSAWN’s NIGIRI – Shou Sugi Ban gebrand Accoya-hout. De gevel is afgewerkt met een grijze toplaag die helpt om de kleur te harmoniseren met de natuurlijke zilvergrijze verwering van Accoya  in de loop van de tijd. De planken zijn licht gebrand.

In december 2019 won de Guinness Open Gate Brewery bij de Urban Land Institute Baltimore WaveMaker Awards. Erkend voor uitstekende golfontwikkelende vastgoedontwikkelingen. Winnende criteria waren: volledigheid; een gevoel van plaats en kwaliteit; Duurzaamheid; Visionair en emulatie; en een behoefte.

Toepassingen gebruikt in dit project:Houten gevelbekleding Houten gevelbekleding

Project Statistieken

Project Statistieken

 

Architect: Design Collective

 

Ontwerper: Plano Coudon Construction

 

Leverancier: reSAWN Timber

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website