Moderne en stijlvolle uitbreiding van een elegant woonhuis met Accoya hout

London

United Kingdom

Duurzaamheidsklasse 1

Accoya hout werd geselecteerd door timmerfabrikant, Westbury Garden Rooms, voor een recent renovatieproject van een elegant woonhuis in Londen.

Het project met openslaande deuren, traditionele verzwaarde schuiframen, sierlijsten en lichtkoepel werd voltooid in zes weken. Dit alles werd vervaardigd met duurzaam Accoya hout en afgewerkt en geverfd met Marston en Langinger Fava.

Westbury Garden Rooms selecteerde Accoya hout als het kernmateriaal in dit project vanwege de vochtbestendigheid en duurzaamheidsklasse 1. Met een garantie van 50 jaar bovengronds biedt Accoya hout de huiseigenaren het vertrouwen dat ze een duurzaam, hoogwaardig hout hebben dat minimaal onderhoud vereist. Met de uitstekende stabiliteit van Accoya hout betekent dit ook dat het hout nauwelijks krimp of zwelt waardoor de ramen het hele jaar moeiteloos kunnen worden geopend.

Accoya hout voldoet aan de duurzaamheidsvereisten met uitstekende milieuprestaties, waaronder de Cradle-to-Cradle Gold certificering. Bovendien zijn de raamkozijnen van Accoya in feite CO2-negatief gedurende hun volledige levenscyclus.

Toepassingen gebruikt in dit project:Ramen en deuren Ramen en deuren

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website