Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem kiest wederom voor Accoya

Arnhem

Netherlands

Na de Park Winkel en de Mangrove kiest Koninklijke Burgers’ Zoo te Arnhem  wederom voor het gebruik van Accoya. Ditmaal is het meubilair op het  buitenterras  van het Park Restaurant voorzien van het duurzame hout uit Arnhem.

Het tropische hardhout van het buitenmeubilair op het terras van het Park Restaurant was na 20 jaar aan vervanging toe. Er waren 2 mogelijkheden, nieuw meubilair of het oude meubilair opknappen om zo kosten te besparen. Burgers’ Zoo koos ervoor om het meubilair op te knappen met Accoya:  Dit hout krimpt en zwelt nauwelijks, heeft ongecoat een mooi zilvergrijze verwering en boven de grond een garantie van ruim 50 jaar tegen houtrot.

De vervanging was een hele operatie want de circa 300 stoelen en 75 tafels die gebruikt worden door bezoekers moesten voorzien worden van het duurzame hout. In etappes zijn ze te werk gegaan en zelfs de medewerkers van het Park Restaurant hebben hieraan bijgedragen. In hun vrije uurtjes met een mal de gaatjes voorboren zodat de Accoya plankjes in rap tempo bevestigd konden worden.

Toepassingen gebruikt in dit project:Inspiratie Inspiratie

IMPACT

Door te kiezen voor Accoya maak je een duurzame keuze. Door onze ervaring met het hout in eerdere projecten in het park en omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit hebben we geen moment hoeven te twijfelen om het duurzame hout weer toe te passen”.

Frank Simon, Manager Techniek, Burgers’ Zoo

× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website