Een 5-sterren hotel aan de kust van Lake Orta in Italië met Accoya hout

Lake Orta

Italië

Casa Fantini

Casa Fantini

Dit 5-sterren hotel, Casa Fantini, ligt aan de oevers van het meer van Orta en biedt u de mogelijkheid te ontspannen aan de rand van het water. Dit was de inspiratie voor de architect Piero Lissoni. Twee gebouwen, een reeds bestaande en een nieuwe, zijn herkenbaar aan hun contrasterende gevels. Met uitzicht op het meer gaat het in zijn geheel op in het landschap door de keuze van natuurlijke materialen zoals steen en Accoya hout voor gevelbekleding.

 

Het ideale hout voor deze buitentoepassing, Accoya is zeer weerbestendig, heeft een garantie van 50 jaar boven de grond en 25 jaar in de grond tegen rot. Bovendien is de dimensionale stabiliteit die Accoya hout beter dan de beste tropische houtsoorten, ideaal voor dit soort projecten. Accoya gevelbekleding gebeitst in een donkere kleur blijft perfect vlak en trekt nauwelijks krom.

 

De plaatsing van de gevelbekleding geeft diepte aan de vloer, gekenmerkt door de donkere kleur van het Accoya hout, passend bij de grijze stenen van de muren die het groen van de tuin naar voren brengen en in contrast staan ​​met de omringende planten.

Toepassingen gebruikt in dit project:Houten gevelbekleding Houten gevelbekleding

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website