Prestigieus renovatieproject van de Amerikaanse Duitse ambassade

Washington DC

United States of America

Accoya-ramen met hoge prestaties waren de perfecte keuze

Accoya-ramen met hoge prestaties waren de perfecte keuze

De Duitse ambassade in Washington DC is een prestigieus pand dat het belangrijkste koloniale ambassadegebouw combineert met een twee onder één kap woning. Beide constructies zijn in de jaren zestig ontworpen door de vooraanstaande Duitse architect Egon Eiermann.

Het indrukwekkende hoofdgebouw van de ambassade heeft de afgelopen jaren te lijden gehad van asbestverontreiniging. Daardoor moest de hele Duitse ambassade volledig worden gerenoveerd om te voldoen aan de moderne gezondheids- en veiligheidsnormen – een uitdagende taak voor de architecten die de strenge beperkingen van de Amerikaanse bouwregelgeving in evenwicht moeten brengen met de noodzaak om Eiermann’s te respecteren en aan te passen origineel ontwerp.

Om te voldoen aan de eisen van het werk, heeft het team van architecten ervoor gekozen om Accoya-kozijnen toe te passen als onderdeel van het algehele renovatieproject.

Toepassingen gebruikt in dit project:Ramen en deuren Ramen en deuren

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website