Boothuis “The Haven” Norfolk, UK

Norfolk

United Kingdom

The Haven

The Haven

Het droombeeld dat de klant voor zijn huis en boothuis in Horning in de Norfolk Broads (Engeland) voor ogen had, heeft geleid tot een ontwerp dat een toonbeeld is van duurzaamheid en elegantie, een ontwerp dat niet alleen in het landschap opgaat, maar de omgeving ook verrijkt en bovendien een blijvende nalatenschap voor toekomstige generaties vormt.

Het grootschalige gebruik van houten gevelbekleding en vlonders was een integraal aspect van het ontwerp van LSI Architects. Gezien het feit dat The Haven in een overstromingsgebied staat, aan drie kanten door water wordt omringd en voortdurend aan de hoge luchtvochtigheid van de buitenlucht wordt blootgesteld, moest LSI echter op zoek naar hout met een gegarandeerde duurzaamheid en dimensiestabiliteit dat bovendien ook vanuit esthetisch opzicht aantrekkelijk was. Accoya-hout bleek de perfecte oplossing te zijn.

Voor de bekleding en de vlonders is door International Timber geleverd Accoya-hout gebruikt. Het met lijm gelamineerde Accoya-hout voor de gebogen schoorbalken aan de achterzijde is door Newnham & Abel Ltd gefabriceerd en door Guard Industrie op de hand afgewerkt met een beschermende merbau-kleurige coating van WoodGuard. Dezelfde beits is in de fabriek op de gevelelementen aangebracht.

 

Toepassingen gebruikt in dit project:Terrassen Terrassen Houten gevelbekleding Houten gevelbekleding

Accoya cladding, accoya by water, boat
Project Statistieken

Project Statistieken

 

Architect: LSI architects

 

Timmerfabrikant: Newnham & Abel Ltd

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen

× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website