Accoya en Medite Tricoya-gevelbekleding gebruikt voor innovatie in woningbouw

Norway

Creatieve vrijheid

Creatieve vrijheid

Twee jonge Noorse ondernemers hebben een innovatief antwoord gegeven op de vraag naar studentenhuisvesting in Noorwegen, door zeecontainers om te vormen tot woonflats (MyBox) omlijst met Accoya-hout en bekleed met Medite Tricoya MDF. Magnus Øgård Meisal en Kristoffer Sørstrønen hebben het idee bedacht.

MyBox is een geprefabriceerde ‘doos’ gebouwd met onderhoudsarm Accoya en Medite Tricoya Extreme gemodificeerde houtproducten, die de wooneenheden beschermen tegen de extreme klimaatomstandigheden van de omgeving en samen een uitstekende U-waardeclassificatie en thermische prestaties creëren. De accommodatie is binnen enkele dagen gemonteerd en eenmaal gebouwd is het goedgekeurd als permanent gebouw.

Toepassingen gebruikt in dit project:Houten gevelbekleding Houten gevelbekleding

“We wilden op een eenvoudigde manier huizen bouwen, vergelijkbaar met de manier waarop je met Lego zou kunnen bouwen, en het verschepen van containers lijkt het voor de hand liggende uitgangspunt. Accoya en Medite Tricoya Extreme zijn fantastische, hoogwaardige producten om de containers mee te bouwen en af te werken. Ze bieden 50 jaar garantie voor duurzaamheid en stabiliteit die toonaangevend is in de sector. De onberispelijke milieukenmerken en natuurlijke esthetiek van beide producten dragen bij aan hun geloofwaardigheid, waardoor ze de perfecte materialen zijn om in de bouw te gebruiken.”

 

Magnus Øgård Meisal – Creator

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website