Accoya in een nieuwbouwwoning

Berkshire

Engeland

Vervaardigd door SB Joinery werd Accoya gekozen als het ideale materiaal voor alle deuren van dit nieuwbouwproject in Berkshire.

SB Joinery leverde het complete deurenpakket en als gevolg daarvan werd voor elke naar buiten draaiende deur Accoya hout gebruikt. De deuren werden volledig op maat gemaakt, ontworpen conform de hoogste specificaties voor het hele pand.

Accoya werd speciaal geselecteerd als het ideale hout vanwege de isolatie, de dimensiestabiliteit, de garantie van 50 jaar en de esthetische afwerking – die volgens de eigenaar perfect aansloot bij het uiterlijk van het huis.

Accoya, vervaardigd door The Period Door Company, werd gekozen ter vervanging van een bestaande Iroka deur. De eigenaar was het zat dat de deur kraakte en elk jaar opnieuw moest worden geschilderd, wat veel onderhoud en problemen met de vergrendeling met zich meebracht.

The Period Door Company stelde Accoya voor als de beste oplossing en een geweldige investering vanwege de garantie van 50 jaar, de dimensionale stabiliteit en het vermogen om niet te krimpen of uit te zetten. Er werd een nieuw ontwerp gemaakt om de oude deur te repliceren, waarbij Accoya het mogelijk maakte om aan de moderne standaard te voldoen; dit betekende dat Heritage meerpuntsloten en Slimlite dubbele beglazing (gemaakt van massief Accoya) konden worden gebruikt.

De Accoya deur werd geschilderd met een Drywood coating.

× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website