Accoya hout wint prestigieuze prijs voor beste gevelbekleding bij de build it awards 2017

03.10.2017

Accoya, het wereldwijde, hoogwaardige duurzame houtproduct, is 22 September op het Hilton Bankside bekroond als beste product in gevelbekleding bij de Build It Awards 2017. Accoya werd erkend om zijn uitzonderlijke voordelen voor gevelbekleding in buitentoepassingen en werd geprezen voor zijn geavanceerde niveaus van duurzaamheid en stabiliteit in vergelijking met andere houtproducten.

Door zijn robuuste en veelzijdige eigenschappen is Accoya ideaal voor veeleisende externe toepassingen zoals gevelbekleding. Met ruim 90 jaar onderzoek en ontwikkeling heeft Accoya weinig onderhoud nodig. Accoya is afgeleid van snelgroeiende, FSC gecertificeerde bomen en heeft de Cradle to Cradle Gold certificering behouden voor het zevende jaar. Accoya hout past perfect in de huidige circulaire economie, Accoya is 100% recyclebaar en niet giftig gedurende zijn levensduur.

Daarnaast kreeg Gowercroft Joinery, een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige houten deuren en kozijnen, de beste Windows-award voor hun Richmond & Winston Heritage kozijnen.  Deze Accoya kozijnen speciaal ontworpen voor historische gebouwen en voorzien van het Winston Heritage Sliding Sash en Richmond Heritage Flush Casement-vensters waardoor ze een uitstekende energie-efficiëntie leveren. Accoya werd geselecteerd om zijn innovatieve, hoge kwaliteit met lage onderhouds- en levenscycluskosten.

Laura Keily, hoofd Marketing Marketing voor Accsys Group:

We zijn verheugd de Best Cladding Award te hebben gewonnen bij de bekende Build It Awards. Het is een eer om erkend te zijn onder collega-collega’s voor Accoya’s innovatie binnen gevelbekledingsprojecten. Vanwege deze erkenning in gevelbekledingen, benadrukt het belang van kwaliteit en duurzaamheid die huiseigenaren, architecten en mensen in de industrie verlangen. ”

Build It Awards is een jaarlijkse evenement dat alle aspecten van zelfbouw en renovatie, inclusief voltooide projecten, diensten en leveranciers uitlicht. De awards worden uitgereikt aan het allerbeste in architectuur, design en materiële prestaties binnen de industrie. Uitgevoerd in samenwerking met BuildStore, erkennen de onderscheidingen excellence en kennis tussen architecten, ontwerpers en timmerfabrikanten om toekomstige projecten te helpen en inspireren.

× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website