Accoya hout – made in holland

02.06.2020

Accoya hout – Made in Holland

Accoya hout – Made in Holland

Wist u dat Accoya hout een Nederlands product is?

Hoewel de bomen groeien in FSC® gecertificeerde bossen in landen als Nieuw-Zeeland, wordt het hout hier gemaakt tot wat het is. Dat doen we door middel van acetylatie. Dat is een milieuvriendelijke houtmodificatie technologie die ervoor zorgt dat snelgroeiend naaldhout de eigenschappen krijgt van het allerbeste tropische hardhout. Zo wordt het een krachtig en duurzaam materiaal dat zijn natuurlijke schoonheid heeft behouden.

Groene kracht

Accoya heeft een Cradle to Cradle (C2C) Gold certificering. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor CO2 nadelige materialen zoals kunststoffen, staal en beton.

 

 

Natuurlijke uitstraling

Accoya hout heeft een natuurlijke uitstraling. Onbehandeld krijgt het met de tijd een grijzige kleur, maar er kunnen ook coatings worden gebruikt om de kleur naar smaak aan te passen.

Veelzijdig toepasbaar

Accoya is geschikt voor de meest uitdagende toepassingen door de lange levensduur en goede vormstabiliteit. Een houten brug, oeverbeschoeiing of mooi gedetailleerde kozijnen, het kan allemaal.

 

Lage onderhoudskosten

Dankzij de ongekende dimensiestabiliteit van Accoya hout gaan coatings dubbel zo lang mee en kan er bespaard worden op onderhoudskosten.

 

 

× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website