Home Veelgestelde vragen Ik wil graag mijn Accoya producten promoten. Heb ik daar toestemming voor nodig?

Ik wil graag mijn Accoya producten promoten. Heb ik daar toestemming voor nodig?

De handelsmerken Accoya® en het Trimarque logo mogen niet worden gebruikt of gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van Accsys Technologies.

Vraag als Accoya-hout verkoper de merkrichtlijnen aan bij uw distributeur of rechtstreeks bij Accsys. De richtlijnen die zijn opgesteld moeten strikt worden nageleefd om het merk Accoya te beschermen en een duidelijke communicatie met de consument tot stand te brengen.

Bij het promoten van producten die Accoya hout als een van de componenten bevatten, is het essentieel dat u andere onderdelen zoals coatings, lijmen en hardware heeft getest om goede resultaten te garanderen. Zorg ervoor dat alle communicatie met consumenten altijd in overeenstemming is met het advies dat Accsys geeft over het juiste gebruik van Accoya.

Accoya-hout producten moeten op een respectvolle en feitelijke manier worden gepromoot en uitgelegd en nooit op een denigrerende manier.

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website