Home Veelgestelde vragen Hoe kan de kwaliteit van Accoya hout worden gegarandeerd?

Hoe kan de kwaliteit van Accoya hout worden gegarandeerd?

Accoya hout is uitvoerig getest voor dimensie stabiliteit, duurzaamheid, verf retentie en toepassingen in de grond. Accoya is zo betrouwbaar dat het al vele jaren door wetenschappers wordt gebruikt – en nog steeds wordt gebruikt – als maatstaf voor het meten van andere behandelingen en modificaties.

In tegenstelling tot andere modificatietechnieken, is het mogelijk om de kwaliteit van Accoya hout te meten door het acetylgehalte ervan te bepalen, nadat het is gemodificeerd, door het percentage aanwezige acetylgroepen te meten. Met behulp van een serie geavanceerde en bewezen analytische technieken zorgen de producenten van Accoya hout ervoor dat elke levering constant van kwaliteit is en voldoet aan het hoogst mogelijke prestatienormen.

Met zulke sterke wetenschappelijke referenties is Accoya hout gegarandeerd voor 50 jaar bovengronds gebruik en 25 jaar in de grond en/of zoetwater contact.

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website