Houten balkons met uitzicht op zee

Zarautz

Spain

Hoge prestaties

Hoge prestaties

Architectenbureau XS Arkitectura heeft ervoor gekozen Accoya®hout  te gebruiken voor de balkons van dit flatgebouw met uitzicht op zee.

Het gebouw is gelegen in een kleine badplaats in het Spaanse Baskenland bij San Sebastian. De klimaatomstandigheden zijn daarom bijzonder moeilijk voor hout in het algemeen. De gevel wordt blootgesteld aan zon, regen en wind, met zand en nevel. Duurzaam Accoya® hout heeft uitzonderlijke eigenschappen en biedt een duurzaamheids klasse 1 vanwege zijn hoge vormvastheid, in vergelijking met de beste exotische houtsoorten.

Architect en timmerman Carpinteria Zulaika kreeg de opdracht om de houten buitenconstructies te vervangen zonder de stijl van de oude te veranderen. Ze waren oorspronkelijk uitgevoerd in Red Cedar maar waren niet bestand voor de extreme weersinvloeden aan de kust. Er werd totaal 35 m3 Accoya® houten latten van 38 x 150 mm ontworpen met hetzelfde profiel en dezelfde vormgeving als de vorige. Ze werden geleverd door de Spaanse Accoya®-distributeur Gamiz.

Accoya kopen

U kunt Accoya en Accoya-producten kopen bij onze geselecteerde distributeurs of fabrikanten in uw regio. Gebruik onze zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde Accoya-leverancier te vinden.

Accoya kopen
× Waar te koop Kaart weergeven List view

Ga terug

WAAR TE KOOP

voor uw volgende projecten
Ga terug

Vind een distributeur

voor uw volgende projecten
Voer uw postcode/plaats in:
loading
Geo Location Symbol

Bent u op zoek naar een distributeur in ?

loading
Close

U bevindt zich momenteel op accoya

Wilt u de Accoya Website bezoeken om alle relevante inhoud voor uw locaties te bekijken?

Ja, breng me naar de website

Nee bedankt blijf op deze website