About this supplier:
Duurzaamheid wordt een belangrijk begrip.
Ook in de bouwnijverheid is er een duidelijke evolutie merkbaar. Duurzame, ecologisch verantwoorde materialen worden niet langer stiefmoederlijk behandeld. Integendeel, ze worden als innovatief en opportuun alternatief aangeboden.

 

De Ruyver nv promoot al geruime tijd duurzame houtsoorten voor ramen en deuren.
De stelligheid waarmee het Accoya verdedigd wordt, en de vrij onbeperkte mogelijkheden die Accoya biedt voor ons als raam- en deurenfabrikant doen ons niet lang twijfelen. Enkele proeframen verder kunnen we begin 2010 onze eerste klanten overtuigen.

Accoya is vlot leverbaar, eenvoudig te verwerken en af te werken. Niet te onderschatten is bovendien het geringe gewicht van Accoya tegenover de tropische hardhouten. Het vergt dus weinig moeite om onze eigen vakmensen te overtuigen.

Nu, jaren later, is Accoya een vaste waarde bij De Ruyver. Accoya wordt niet langer als alternatief aangeboden. Neen integendeel, de kwaliteiten en tekortkomingen van houtsoorten als Afzelia, Padouk en Sipo worden nu steevast getoetst aan de tot voor kort ongekende mogelijkheden van Accoya.

De Ruyver nv - houten ramen en deuren - Accoya: onlosmakelijk verbonden. Een duurzame oplossing.

Services and Products:

Windows