Fermer
Fournisseur national

Bouwbedrijf Geertse

Produit proposé:
Tout type de bardage

Pour plus d'informations, prix, et délais, contactez Bouwbedrijf Geertse

Envoyer une demande
WebsiteSite web du fournisseur
www.geertse.nl
Téléphone
0118... 0118-591320
À propos de nous
Kozijnen zijn er in vele uitvoeringen, modellen, maar ook het materiaal waar kozijnen van gemaakt worden verschild. Er is een verschil tussen houten-, kunststof-, en alumini…
Kozijnen zijn er in vele uitvoeringen, modellen, maar ook het materiaal waar kozijnen van gemaakt worden verschild. Er is een verschil tussen houten-, kunststof-, en aluminiumkozijnen. Ook tussen deze groepen zelf is er onderscheid te maken tussen de verschillende materialen en kwaliteiten.

Wij zijn zeer goed bedreven in het zelf maken van houten kozijnen naar wens van de opdrachtgever. Een vastkozijn, deurkozijn, draai- kiepraam, openslaande tuindeuren of een schuifpui. Wij kunnen alles op maat produceren.

Onze kozijnen maken we uit voorkeur van Accoya hout, Accoya hout is een erg duurzaam en verantwoord houtsoort wat van snelgroeiende bomen wordt geproduceerd die in Nederland met een milieu vriendelijke behandeling een levensduur krijgt van 2 x de groeiperiode. Ook de standtijd van het schilderwerk verleng je met 3 a 4 jaar ten opzicht van de gangbare houtsoorten tot wel 8 a 9 jaar. Tevens kan accoya onbehandeld ook goed worden gebruikt als kozijnhout, en zal het hout een natuurlijke vergrijzing aannemen en zichzelf daarmee beschermen.
En savoir plus Voir moins
Envoyer une demande
Close

Vous Êtes actuellement sur le site d'ACCOYA

Souhaitez-vous visiter le Site d'Accoya pour voir tout le contenu qui pertinent pour vos emplacements ?

Oui Visitez le site des

Non merci Restez sur ce site