Suivre Bouwbedrijf Geertse
Distributeur:

Kozijnen zijn er in vele uitvoeringen, modellen, maar ook het materiaal waar kozijnen van gemaakt worden verschild. Er is een verschil tussen houten-, kunststof-, en aluminiumkozijnen. Ook tussen deze groepen zelf is er onderscheid te maken tussen de verschillende materialen en kwaliteiten.


Wij zijn zeer goed bedreven in het zelf maken van houten kozijnen naar wens van de opdrachtgever. Een vastkozijn, deurkozijn, draai- kiepraam, openslaande tuindeuren of een schuifpui. Wij kunnen alles op maat produceren.


Onze kozijnen maken we uit voorkeur van Accoya hout, Accoya hout is een erg duurzaam en verantwoord houtsoort wat van snelgroeiende bomen wordt geproduceerd die in Nederland met een milieu vriendelijke behandeling een levensduur krijgt van 2 x de groeiperiode. Ook de standtijd van het schilderwerk verleng je met 3 a 4 jaar ten opzicht van de gangbare houtsoorten tot wel 8 a 9 jaar. Tevens kan accoya onbehandeld ook goed worden gebruikt als kozijnhout, en zal het hout een natuurlijke vergrijzing aannemen en zichzelf daarmee beschermen.


Services et Produits:

Cladding Bardages